053-4340546 info@lgnederland.nl
Turkce Nederlands
Het slachtoffer centraal!

Neem vandaag nog contact op

Heeft u vragen of wilt u snel geholpen worden, neem dan direct contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

PGB zaken

Malafide thuiszorgkantoren Enschede!

Letselschadebureau Twente heeft weer zaken in behandeling tegen 2 thuiszorg-kantoren in Enschede. Het gaat hierbij om cliënten die om de tuin worden geleid. Zorgverzekeraar Menzis is nog niet op de hoogte, maar na aangifte bij de politie zullen diverse cliënten zich melden bij Menzis. Cliënten zullen dan ook de inmiddels in rekening gebrachte kosten terugvorderen. Heeft u problemen met uw thuiszorgkantoor of bent u van mening dat er iets niet klopt? Dan kunt u bij ons rekenen op deskundig advies.

Ook hebben de thuiszorgkantoren in Enschede onderling onenigheid. Zo heeft een thuiszorgkantoor in Enschede de zaak bij ons in behandeling gegeven. Er worden cliënten onder druk overgehaald om over te stappen. Er is in de thuiszorgwereld sprake van veel onderaanneming en dit brengt de nodige problemen met zich mee.

Cliënten klagen over de geleverde zorg! In opdracht van een thuiszorgkantoor en 7 cliënten zullen we Menzis aansprakelijk stellen, omdat op Menzis in de hoedanigheid van zorgverzekeraar een bijzondere zorgplicht rust. De gemeente Enschede regelt huishoudelijke hulp, ook gemeente Enschede zal aansprakelijk worden gesteld voor de reeds geleden en nog te lijden schade door de cliënten die zich bij ons hebben gemeld.

Voor meer informatie en/of  klachten over uw thuiszorgkantoor kunt u bellen : T. 053 -434 0546