053-4340546 info@lgnederland.nl
Turkce Nederlands
Het slachtoffer centraal!

Neem vandaag nog contact op

Heeft u vragen of wilt u snel geholpen worden, neem dan direct contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Vacature GZ-Psycholoog | Letselschadebehandelaar

Vacature | GZ-psycholoog    |   Vacature | Letselschadebehandelaar

 

Kom jij onze team met jouw enthousiasme en visie versterken?

Gz-Psycholoog

Dan nodigen we je uit te solliciteren om samen met ons excellente zorg voor onze cliënten te geven. Als GZ-psycholoog ben je werkzaam in een actieve en enthousiaste team van deskundigen Letselschade, Fysiotherapie, thuiszorg. Wij bieden een algemeen gevarieerd takenpakket met daarnaast ondermeer structurele omgangsoverleggen.Als lid van het multidisciplinaire zorgteam lever je een bijdrage aan de totstandkoming van multidisciplinaire zorgplannen. Er wordt een actieve houding en inzet verwacht ten aanzien van interne en externe positionering als gevolg van ontwikkelingen in de zorg en de samenleving. Je behandeld de letselschadeslachtoffers, thuiszorgcliënten en fysiocliënten. 

De vacature is voor 20 uren per week met mogelijkheid tot meer uren.Wij vragen een afgeronde universitaire opleiding Psychologie, tevens ben je geregistreerd als GZ-psycholoog. Wij verzoeken nadrukkelijk te reageren op deze vacature als je beschikt over de afgeronde opleiding tot GZ-psycholoog. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO VVT.

 

Letselschadebehandelaar met ervaring !

Als letselschadebehandelaar werk je alleen voor de slachtoffers en is de verzekeraar je sparringpartner. Je beoordeeld dossiers en behandeld letselschadezaken van intake tot afwikkeling. Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring en een HBO/WO werk en denkniveau, liefst aangevuld met NIVRE/OSR/M&S. Marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden. In bezit zijn van rijbewijs B en auto. Je werkomgeving is heel Nederland. Bereid zijn te reizen, ook buitenland ( ivm zaken buiten Nederland ).

 

Ben je geïnteresseerd in een uitdagende baan? Mail je cv en motivatiebrief naar : info@lbtwente.nl